Events

A curated program for our members and for the greater entrepreneurial community; with workshops, talks, meetups, skills share and pitch nights.

Every year we host over 1750 events at our hubs and we also feature all the most important events happening in the startup scene to keep you up to speed.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Visuelt digital prisutdeling 2020

April 23 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Bli med på digital prisutdeling på VisueltTV! Torsdag 23. april fra klokken 20.00 sitter Steinar Sagen klar i studio for å avsløre vinnere av Visueltprisen 2020!

Håper du vil være sammen med oss denne kvelden. Vi lover “nerding” og behørig feiring av alle vinnerarbeider og hele vår kreative bransje, og du kan selv delta i chatterommet.

Det er gratis, men vi trenger en påmelding. Registrer deg på https://www.visuelt.tv, så sender vi en lenke når det nærmer seg.

Visueltprisen deles i år ut for 27. gang, og det kom inn totalt 704 bidrag. Det betyr at det er mange som er veldig nysgjerrig på resultatet. Siden prisutdelingen i år både er digital og helt gratis har vi besluttet å ikke offentliggjøre de nominerte i forkant, men holde på spenningen frem til vinnerne avsløres torsdag 23. april! Bare husk å registrere din deltakelse på visuelt.tv.

Tid: Torsdag 23. april fra klokken 20.00
Sted: https://www.visuelt.tv

Les mer om Visueltprisen på https://grafill.no/visuelt

Details

Date:
April 23
Time:
8:00 pm - 9:30 pm CEST
Website:
https://www.facebook.com/events/174854200594635/
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Accept