Skip to main content
Loading Events

« All Events

Trondheim Tech Week

June 4 @ 9:00 am - June 6 @ 4:00 pm CEST

Trondheim Tech Ports konferanse går fra å være et dagsarrangement til Trondheim Tech Week – et tredagers teknologiarrangement innen våre kjerneområder: hav, helse, energi og digitalisering.
Fra 4. til 6. juni samles innovasjonsøkosystemet for å utforske muligheter, strategier og aktiviteter som kan styrke samarbeid i “Teknologihovedstaden” og øke innovasjonsaktiviteten i Trøndelag.

Hva er Trondheim Tech Week?
Trondheim Tech Week er en møteplass for innovasjon og teknologi som forener kapital, myndigheter, næringsliv, gründere og akademia. Arrangementene byr på faglige workshops, inspirerende foredrag og tverrfaglige møteplasser. Som deltaker har du fleksibiliteten til å delta på hele programmet eller velge spesifikke deler som interesserer deg mest.
Vi samarbeider med våre medlemmer og andre viktige bidragsytere i økosystemet, som inkluderer flere anerkjente teknologi- og innovasjonsaktører. Med dette vil vi tilby deg en mangfoldig blanding av faglig innhold, lærerike workshops og engasjerende diskusjoner.
Lurer du på om Trondheim Tech Week er noe for deg? Dersom du jobber innenfor områder som teknologi, forskning, bærekraft, hav, helse, energi, digitalisering, akademia, entreprenørskap, kapital, eller bare rett og slett interesserer deg for noen av disse områdene –  så er dette definitivt noe for deg!
Venue: Trondheim

Details

Start:
June 4 @ 9:00 am CEST
End:
June 6 @ 4:00 pm CEST
Event Category:
Website:
https://www.trondheimtechport.no/trondheim-tech-week/forside