Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trondheim Opportunity

January 23 @ 4:30 pm - 8:00 pm CET

Trondheim Opportunity er et ettårig mentorprogram for 20 mentorer og 20 menteer.
Menteene er innvandrere med høy utdanning som ønsker kobb i tråd med kvalifikasjoner og ambisjoner.
Mentorene er ledere med nettverk og bransjekunnskap. Målet med programmet er å styrke mulighetene for menteene til å få relevant jobb, samt sikre tilgang til rett kompetanse for næringslivet og det offentlige, og bruke kulturelt mangfold til å skape lønnsom vekst.
Trondheim Opportunity skal styrke mulighetene for innvandrere med høy utdanning til å få jobb og gjøre karriere. Målet er at programmet skal skape flere rollemodeller med innvandrerbakgrunn.
Deltakerne har høyere utdanning på bachelor-/masternivå eller fagbrev, behersker norsk muntlig godt, og har ambisjoner om å ta sentrale posisjoner i arbeidsliv og samfunn.
Gjennom dette skal vi sikre tilgang til rett kompetanse i fremtiden for arbeidslivet i regionen. Vi skal også tilføre næringslivet og det offentlige kompetanse på å bruke kulturelt mangfold til å skape positiv vekst.
Trondheim Opportunity er et ettårig mentor- og lederutviklingsprogram som arrangeres av Næringsforeningen i Trondheimsregionen i samarbeid med Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og NAV Trøndelag.
Det tas opp 20 menteer og 20 mentorer til hvert årskull.
Venue: Digs, 503

Details

Date:
January 23
Time:
4:30 pm - 8:00 pm CET
Event Category:
Website:
https://www.nitr.no/no/trondheim+opportunity/om+trondheim+opportunity

Venue

503, Digs
Krambugata 7
Trondheim, 7011 Norway
+ Google Map