Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tech Town Hall #4

20 April 2023 @ 3:00 pm - 5:00 pm CEST

TechTownHall Spesial: Formueskatt & politisk representasjon for vekstbedrifter – Invitasjon til innspillsmøte 20 april på Mesh Youngstorget fra kl. 15.

På initiativ fra Mesh-gründer Anders Mjåseth og Lexolve-gründer Merete Nygaard, som i forrige uke startet debatt med både LO leder og næringsministeren med innlegget En av de rike som skal tas, jeg? Virkelig?”  – inviteres det til innspillsmøte om det politiske rammeverket for gründer- og vekstbedrifter.

Hovedmålet er å få innspill til om det er behov for, og ønske om en egen interesseforening som fremmer gründer- og vekstbedrifters særlige behov overfor politikerne. Anders og Merete (med flere) har over tid syslet med tanken om en slik forening, som har et partinøytralt utgangspunkt – og et mål om å få gründervennlig politikk inn i partiprogrammene innen 2025.
Nå som temaet igjen er høyaktuelt og mange er engasjerte – er dette kanskje tiden for å samle krefter? Kom på TechTownHall spesial og gi oss dine innspill.

Vi sees på Mesh Youngstorget 20. april kl. 15-17!

PS: Her finner du en kort oppsummmering skrevet av Merete Nygaard, om debattene i forrige uke med link til relevante innlegg.

Meld deg på her

Venue: Mesh Youngstorget, Atrium

Details

Date:
20 April 2023
Time:
3:00 pm - 5:00 pm CEST
Event Categories:
, ,
Website:
https://forms.meshcommunity.com/230813797834971

Organiser

Mesh Community

Venue

Mesh Youngstorget, Møllergata 6, 0179 Oslo
Mesh Youngstorget, Møllergata 6
Oslo, 0179 Norway
+ Google Map