Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

(P)sykt flinke Gründere

April 29 @ 10:00 am - 3:00 pm CEST

Hvordan bygge robuste gründere?
Den 29.april fra kl10-15 arrangerer Connect Midt-Norge sammen med Sparebank 1 SMN, 6AM og StartupTRD arrangementet (P)sykt flinke gründere!
Gründere står ofte ovenfor høye forventninger, økonomiske bekymringer, usikkerhet, og et konstant press for å lykkes. Dette kan dessverre føre til et høyt stressnivå, mental utmattelse og utbrenthet. Gründerlivet blir fort en kultur som legger opp til lange arbeidsdager og høy risiko, samtidig som man legger lokk på behovet for hvile og mental støtte. Suksesshistorier får typisk mye oppmerksomhet, mens utfordringene og de mørkere sidene ved gründerlivet diskuteres sjeldent.
Med dette arrangementet håper vi å bidra til en mer åpen dialog og kunnskap om mental helse, tilby verktøy for å håndtere stress og fremme en kultur der det å ta vare på sin mentale helse er like viktig som å lykkes med bedriften sin.
Det blir flere spennende innslag fra scenen der vi går nærmere inn på tematikken. Programmet slippes veldig snart, men for å nevne noe; Du vil få høre om hvordan det er å gå skikkelig på veggen som gründer, det blir besøk fra psykolog, debatt med tema “Hvordan bygge robuste gründere?”, og tips og råd for hvordan man skal balansere hverdagen. For å holde det gående gjennom dagen serveres det lunsj fra DIGS!
Venue: Main Stage

Details

Date:
April 29
Time:
10:00 am - 3:00 pm CEST
Event Category:
Website:
https://connect.hoopla.no/event/psykt-flinke-grundere/?utm_medium=search&utm_source=hoopla.no

Venue

Main Stage, Digs
Krambugata 2
Trondheim, 7011
+ Google Map