Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Overvejer du at blive noteret?

28 February 2022 @ 2:00 pm - 5:00 pm CET

FBV vil gerne medvirke til at gøre børsnotering til et attraktivt og aktivt tilvalg for flere gode danske børskandidater. Emnet for dette gratis seminar er derfor børsnotering af vækstvirksomheder. Du kommer til at møde en række eksperter, rådgivere og personer fra virksomheder, som allerede er noteret. Vi kommer til at tale om beslutningen om at blive noteret. Forberedelsen til selve noteringen og livet på børsen efter noteringen. Seminaret er gratis og er for virksomheder som overvejer en børsnotering – og eventuelt medlemskab af FBV.

Hvem: Primært for virksomheder som overvejer notering og derfor medlemskab af FBV.  Medlemsvirksomheder og associerede medlemmer er velkomne.

Når man spørger CEOs i virksomhederne, som er noteret på First North, hvad de mere end alt andet ville have gjort anderledes i forbindelse med deres notering, svarer de næsten alle, at de ville ønske de havde kunne forberede sig grundigere på hvad det vil sige, at lede et noteret selskab. At notere og lede et vækstvirksom er en disciplin der kræver grundig forberedelse og specifikke ledelseskompetencer. Og mange selskaber kan med fordel starte forberedelsen langt tidligere end det ofte sker. Kom og hør hvordan man sikrer et selskab er solidt rustet til fremtiden, når børsklokken ringer til den første af mange, mange, mange handelsdage.

Program:

1. Hvad bør man allerede forberede to år før børsnotering ?

Hør omkring hvorfor man bør starte i god tid, og hvordan modner sin virksomhed til at blive børsnoteret og hvilke overvejelser man skal gøres. Begyndes forberedelsen ikke tidligt nok, ender selskabet i en alt for komprimeret og kaotisk IPO-proces, der kan have store konsekvenser.

2. Er virksomhedens økonomifunktion og regnskab klar til børsnoteringer ?

Vi har fået en revisor med stor erfaring omkring noterede virksomheder til at fortælle om hvad man skal være opmærksom på omkring regnskaber og regnskabsprincipper og hvordan får styr på det økonomiske penalhus.

3. Sådan foregår selve noteringsprocessen

Mød en Certified Advisor til at fortælle om processen fra cirka seks måneder før notering, til selve noteringdagen. Hvilke 9 punkter skal være på plads for at få et succesfuld børsrejse?

4. Børsnoteringen er ikke målstregen

Hør en CEO for en virksomhed som blev noteret i 2021, fortælle hvordan om sine oplevelser? Hvad har de oplevet fordele og ulemper ved at være børsnoteret?

Tilmeld dig her

Details

Date:
28 February 2022
Time:
2:00 pm - 5:00 pm CET
Event Category: