Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hele Norge øver – En nasjonal cyberberedskapsøvelse

April 18 @ 8:30 am - 1:00 pm CEST

Digitaliseringen har gjort norske bedrifter sårbare for cyberangrep, men det er en manglende bevissthet knyttet til digital sikkerhet i norsk næringsliv. Vi øver rett og slett alt for lite!
Om beredskapsøvelsen
Digitaliseringen har gjort norske bedrifter sårbare for cyberangrep, men det er en manglende bevissthet knyttet til digital sikkerhet i norsk næringsliv. Vi øver rett og slett alt for lite!
Hele Norge Øver er et initiativ fra NHO, DNB, Telenor, DNV og Digital Norway der vi inviterer bedrifter over hele landet til praktiske (og gratis!) beredskapsøvelser, hvor du får kjenne på kroppen hvordan det er å stå midt i et dataangrep – og lære hva din bedrift må ha på plass før uhellet er ute.
• Beredskapsøvelsen er fysisk og varer i to timer. Du vil lære hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise.
• Øvelsen passer for alle som er involvert i kriseberedskap i sin virksomhet, og/eller som ønsker mer kunnskap om hvordan særlig en cyberhendelse kan utspille seg. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.
• Etter øvelsen får deltagerne en opplæringspakke i digital sikkerhet som er utviklet med ekspertmiljøene hos i Telenor, DNV og DNB. Pakken inneholder et kurs for ledere og et for ansatte.
• Beredskapsøvelsen er utviklet av Secure Practice og Digital Norway. NHO og DNB bidrar aktivt med sin regionale tilstedeværelse i avvikling av øvelsene.
• Beredskapsøvelsen er gratis for bedriftene som deltar.
Velkommen!

Vennlig hilsen
DNB, DNV, Telenor, Digital Norway og NHO
Venue: Main Stage

Details

Date:
April 18
Time:
8:30 am - 1:00 pm CEST
Event Category:
Website:
https://digitalnorway.com/hele-norge-over/

Venue

Main Stage, Digs
Krambugata 2
Trondheim, 7011
+ Google Map