Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gründerdagen 2021 – The Grand Reopening @Digs

8 October 2021 @ 11:30 am - 4:00 pm CEST

Free

Trondheim og Trøndelag har høye mål med tanke på å legge til rette for gründerskap og innovasjon. Vi har Norges fremste studentmiljø, en offensiv kommune, et innovativt næringsliv, et godt økosystem for studentinnovasjon og en ressursrik region.

Trondheim er dessuten unik på verdensbasis ved at studenter i sin utdanning har tilgang på mange fremragende senter for forskning, innovasjon og entreprenørskap. Impelloanalysen for 2020 viser at Trondheimsregionen hadde 767 teknologiselskaper og at nyetableringstakten er høy. Men vi har så mye mer enn teknologi. Og er det kanskje nettopp bredden som er Trondheims store styrke?

Vi har de beste forutsetninger for å lykkes med å nå målene, men utnytter vi mulighetene godt nok? Det er mange gode hjelpere på feltet – men vet dere hvem de er og hva de kan bistå med? Treffer de behovet til gründerne? Likeledes: Hvilken betydning har bærekraft for deg som gründer? FNs bærekraftsmål viser retning og vei, men jobber vi raskt nok og er vi ambisiøse nok?

Dette er noe av det vi ønsker å sette fokus på på gründerdagen. Håper du kommer. Sett gjerne av datoen i kalenderen allerede nå!

Gründerdagen er et samarbeid mellom Connect Midt-Norge, Trondheim kommune, Sparebank 1 SMN og 6AM. Vi ønsker å sette søkelyset på mulighetene og rammebetingelsene for gründerne i Trondheim og inviterer derfor til en dag med gründerskap i fokus. Her vil dere få muligheten til å møte andre gründere, utveksle erfaringer og ideer både med de gode hjelperne og andre gründere.

Details

Date:
8 October 2021
Time:
11:30 am - 4:00 pm CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
https://events6am.hoopla.no/sales/grunderdagen-grand-reopening?fbclid=IwAR2cNaQvFIZDkMBN-1KOrV7YE3xLIR4f-Dd4i7B4Zt87-pmn0YPmoxGjFnk

Venue

Digs
Krambugata 2
Trondheim, Norway
+ Google Map