Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expand

22 January 2023 @ 10:00 am - 3:00 pm CET

Workshop på Digs

Expand er utviklet av nevrologisk fysioterapeut og yogalærer Ina Kvam Leraand og lege Margrethe Sunnset med bakgrunn i Funksjonellmedisin sammen med dansekunstner Helle Kvam Leraand. Det handler om å komme dypere, om å hacke egen hjerne og kropp, slippe opp frykt sånn at du kan skape nye baner i hjernen som spiller deg god.

Det består av forskningsbaserte embodiment praksiser, meditasjon og breathwork for å dykke inn i det underbevisste. Disse teknikkene brukes nå mye innenfor biohacking for å optimalisere konsentrasjon, håndtere stress og få et mer fleksibelt mindset.

Innen tech miljøene, men også i andre deler av arbeidslivet og livet generelt er det ikke lenger antall mastergrader- men evnen til å tenke nytt, være skjerpa når det gjelder og ha stor evne til fleksibilitet som gjør at du skiller deg ut. Det betyr at vi må utfordre egen komfortsone og ha evnen til å utfordre egen frykt.

Expand er en workshop som tar deg ut av hodet – ned i kroppen. Det handler om å utfordre og utvide egen komfortsone sånn at du kan kjenne deg friere, mer tilstedeværende og fylt med masse energi! Det er en workshop som består av veldokumenterede embodiment praksiser som dans, yoga, breathwork og meditasjon. Denne dagen skal vi pushe grenser (på en trygg måte) for å lage mer plass til at du kan være hele deg.

Hvordan? Du skal ut av hodet og tankene ved å bruke kroppen.

I løpet av 5 timer så blir guidet av erfarne veiledere innen helseoptimalisering, personlig utvikling og embodiment. Det vil bli en helhetlig opplevelse med plantebasert lunsj, intimkonsert, foredrag og bevegelse.Vi skal komme forbi ubehaget og kontrollen så du kan slippe opp. Bare være deg, fri og levende.

PROGRAM:

  • Embodiment med nevrologisk fysio Ina.
  • Morgendans med danser Helle.
  • Meditasjon med med Ina
  • Plantebasert lunsj
  • Expansion workshop – kom forbi frykten med lege og nevrologisk fysioterapeut
  • Breathwork med pustecoach Sanni
  • Lydbad og intimkonsert med Mats Jøger fra Goofy Geese
  • Ta med egen yogamatte om du ønsker å delta på yoga.

Details

Date:
22 January 2023
Time:
10:00 am - 3:00 pm CET
Event Category:
Website:
https://expand.hoopla.no/sales/event/expand

Venue

Digs, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Digs, Krambugata 2
Trondheim, 7011 Norway
+ Google Map