Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert: Tonje Halbjørhus (duo) @Digs

25 September 2021 @ 2:00 pm - 3:00 pm CEST

Our very own event coordinator is having a concert in Peter Egges Place!

Tonje Halbjørhus skaper et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, pop og americana, med tekster på norsk.
3.september slipper hun sitt nye album, «Vega krysses», og gleder seg til å endelig dra ut på veien igjen. På DIGS har hun med seg strengemester Jan Tore Megård.
Etter sju år i Oslo tok hemsedølen med seg gitarer og eventyrlyst til Trondheim. På søken etter nye inntrykk og ny inspirasjon, åpnet hun hjerte og sinn for å finne ut hva byen hadde å tilby henne. Hun fant en modighet i seg selv hun ikke visste hun hadde, og hun møtte folk som skulle bli med videre på hennes vei. Hennes nye album er spilt inn i Øra Studio med en god blanding av nye bekjentskaper og tidligere samarbeidspartnere i staben.
Halbjørhus går aldri på kompromiss med seg selv, og hun har nok en gang tatt styringen over skuta og laget en plate helt i tråd med hennes egne visjoner og drømmer. Tekstene er enkle men intrikate mellom linjene, melodiene er elegante men ikke uten motstand. Det uperfekte er perfekt.
Siden platedebuten i 2016 har Halbjørhus turnert jevnlig og spilt på festivaler som Camp Øya, Fauskivalen og Vinjerock. I 2019 ga hun ut sitt andre album «Etter Stjernene» til strålende kritikker. Dagbladet ga plata terningkast 5 og skrev: «Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen».
Arrangementet er gratis og holdes utendørs på Peter Egges plass.
For info om resten av programmet se: https://www.facebook.com/events/362602728829512

Details

Date:
25 September 2021
Time:
2:00 pm - 3:00 pm CEST
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/358196329124480

Organiser

DIGS

Venue

Digs
Krambugata 2
Trondheim, Norway
+ Google Map