Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Åpent innspillmøte om nasjonal strategi for kreativ næring i Trondheim

27 November 2023 @ 12:00 pm - 2:00 pm CET

Hovedorganisasjonen Virke inviterer medlemmer, næringsliv og samarbeidspartnere i Trondheim til et åpent innspillmøte og spør hva skal til for å løfte kreativ næring nasjonalt?Arrangementet er åpent for alle.
Regjeringen har varslet at de skal sette i gang arbeidet med en nasjonal strategi for kreativ næring, men arbeidet har enda ikke tatt form. Samtidig rykker andre land fra, i en vekstnæring som sysselsetter flere unge, flere kvinner, og som vokser raskere enn noen annen næring globalt. Storbritannia tjener 8 pund for hvert pund de satser, mens her i Norge diskuterer vi tilskudd og utgiftsposter. Er vi i Norge for fastlåst i hvor “vanskelige” den kreative næringen er, i stedet for å se mulighetene? Hva skal til for at norske virksomheter innen kreative næringer skal bli med på den globale veksten?
Virke og våre medlemmer mener at det haster å få på plass en kreativ næring strategi, og ønsker å bidra til at dette arbeidet settes i gang så snart som mulig. Vi vet at våre medlemmer sitter på mange viktige erfaringer og innspill og vi inviterer derfor til felles innspillmøte med workshop i Trondheim.
Venue: Main Stage

Venue

Main Stage, Digs
Krambugata 2
Trondheim, 7011
+ Google Map