Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

6AM & Gründerbrakka Demo Night

7 April 2022 @ 6:00 pm - 8:00 pm CEST

6AM’s Demo Day is a showcase of early-stage startups who pitch their business to an audience of investors and others interested in Trondheim’s startup community.
6AM og Gründerbrakka inviterer til en kveld for gründere, investorer og resten av startupmiljøet i Trondheim!

Demo Night er en kveld med fokus på startupene som er med i 6AMs akseleratorprogram eller sitter på Gründerbrakka, samt en mulighet for å bli kjent med dem og skape nye relasjoner til andre gründere, investorer og startupmiljøet generelt.

Kveldens hovedfokus blir presentasjoner fra startupene. Vi er stolte av gründerne som skal være med og vi mener at dette er en gyllen mulighet for å bli kjent med noen av de mest dedikerte, dyktige og lovende gründerne i Norge. Etter presentasjonene er det lagt opp til mingling.

Litt om 6AM: 6AM er et akseleratorprogram for (pre-seed) startups, basert i Trondheim. Vi jobber med startups som har dedikerte team, skalerbar produkter og internasjonale ambisjoner. I tillegg jobber vi også med arrangementer, økosystembygging og kurs/workshops.

Litt om Gründerbrakka: Gründerbrakka er hjemmet til NTNUs mest ambisiøse gründere, der det til enhver tid er 10-15 startups. Det er åpent for alle studenter, og de fleste kommer fra NTNUs Entreprenørskole og Spark NTNU.

Venue: Main Stage

Details

Date:
7 April 2022
Time:
6:00 pm - 8:00 pm CEST
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1036629067265639

Organiser

6AM Accelerator

Venue

Digs, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Digs, Krambugata 2
Trondheim, 7011 Norway
+ Google Map