Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

6AM: Ambisjoner, press og mental trening for gründere (med Olympiatoppen)

March 13 @ 4:00 pm - 7:00 pm CET

Det er flere likheter mellom toppidrettsutdøvere og gründere, spesielt når det kommer til høye, internasjonale ambisjoner og langvarig arbeid under press.
Frode Moen, som jobber med mental trening i Olympiatoppen, kommer og skal dele sine erfaringer og kunnskap om nettopp dette.
Målgruppen er hovedsakelig gründere av teknologiselskap med internasjonale ambisjoner, men mye av innholdet vil være relevant for ledere i næringslivet.
Tema for foredraget blir: Jobbing med usikkerhet på mange fronter (kunder, investorer, økonomi, +++). Det å starte et selskap forbindes med høy risiko og usikkert utfall, og samtidig krever det mye energi og innsats fra gründerne – dette skaper ubehagelige fysiske og psykiske reaksjoner. Hvordan forhindrer man at dette blir ødeleggende, og hvordan kan man bruke det til sin fordel? Hvordan balansere store ambisjoner med daglige oppgaver og rutiner? Hva er linken her? Hvordan tørre å drømme og være visjonær, og ikke la det rasjonelle ta overhånd, men samtidig leve i nåtiden? Hvordan jobbe med kultur innad i teamet, spesielt når teamet vokser? I et relativt lite team blir man mye påvirket av de rundt seg og man må sørge for at alle drar i samme retning. Hvordan jobbe med mental trening i praksis i hverdagen? Hvordan skape positiv prat og samhold rundt dette?
Billetten inkluderer mat og alkoholfri drikke.
Venue: Main Stage

Details

Date:
March 13
Time:
4:00 pm - 7:00 pm CET
Event Category:
Website:
https://events6am.hoopla.no/event/mentaltrening-med-6am-og-olympiatoppen

Venue

Main Stage, Digs
Krambugata 2
Trondheim, 7011
+ Google Map